Jsem ti propadl

Jsem ti propadl

Anotace: Vzácná chvíle, kdy vše krom ní přestane existovat

Jsi zeď kolem mne i kolem nás,
Jsi klubko paží, v němž se schoulím,
Chci hladit tvé stěny zvenku i zevnitř,
Nechat prsty rozběhnout po všech tvých výklencích i štěrbinách.

Jsi zeď kolem mne i kolem nás,
Jsi světnička rtů, jenž mne svým vlhkým teplem laská,
Chci přitisknout na tebe tvář a čekat na šeptání tvého srdce,
Volám tě k sobě, v tobě se ztrácí můj hlas.


Jsi zeď kolem mne i kolem nás,
Jsi opojení, jež mne ve svých útrobách svírá,
Chci procházet tvými chodbami,
Lampami tvých očí se nechat vést tobě napospas.
Autor Ian_Rotten, 18.10.2020
Přečteno 209x
Tipy 12
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, JanPlamínek, Emily Říhová, Neegoista88, mkinka, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super

22.10.2020 18:27:24 | mkinka

To je krásné..odevzdané a plné vroucí lásky. * ST :)

18.10.2020 20:09:51 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí