Není kdo by mě miloval, než Ty sám!

Není kdo by mě miloval, než Ty sám!

Anotace: Ze sbírky Můj svět 2019.

Není kdo by mě miloval,
než Ty sám.

Píši slova jantarová
a stále znova.

Pár slov do básně
bez zbytečné třásně.

Klidně a jasně budou znít.
Aby nemohla odeznít!

Není kdo by mě miloval,
než Ty sám.

Tak s Tebou zůstávám,
i když máš v hlavě tisíc hlavolamů
a nerozluštilo by je ani tisíc kastelánů.

I občas pohybuješ se jako slon
v porcelánu.
A život nejede Ti dle plánu nebo manuálu.

A tak stále povídám,
není kdo by mě miloval,
než Ty sám.
Autor mkinka, 04.11.2020
Přečteno 202x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, ARNOKULT, Psavec, Dejvis, Kaj
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něhyplná slova,
přitáhnou Tě znova...
Krásný večer Jituško (*)

07.11.2020 18:34:39 | Emily Říhová

Děkuji a hezký večer přeji!

07.11.2020 20:28:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí