Pro Sluníčko

Pro Sluníčko

Anotace: Věnováno ženě, kterou miluji

... Děkuji krásným snům,
co pod víčky mám,
děkuji sladce rtům,
jejich chuť znám,
děkuji plamínku,
co v očích plane,
děkuji srdíčku,
tvé jen zůstane,
děkuji jen slovy,
či těmi řádky,
děkuji tichem spitovaný,
krása se zrodí z lásky,
děkuji polibkům,
co sladké jsou,
děkuji tvým pohledům,
věčností zůstanou,
děkuji životu,
co osud psal,
literu ve zlatu,
na list vepsal,
děkuji tobě jen,
Sluníčko milované,
děkuji krásný je den,
život můj- tvým zůstane.
Autor greatpedro, 04.11.2020
Přečteno 198x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí