Neobvyklá

Neobvyklá

NEOBVYKLÁ 

Občas mě to trochu zviklá,
že jsi tolik neobvyklá.
Jsi tak exotická velmi.
Já jsem zapomenutelný.
 
Barevnější než duha,
někdy jsem jak Tvůj sluha.
Všichni pláčou, ty křeníš,
oni vlnu, ty semiš.
 
Nejsi okoukaná, plytká.
Žádná Anča, Maruš, Jitka.
Spíš Kim, Margot, Salma, "Žizel".
Je to radost nebo svízel?
 
Někdy podléhám víře,
že jsi z UFO talíře.
Místo pinče potkana,
divnotou jsi protkána. 
 
Asi nejsem chlap jediný,
který z Tebe má šediny.
Připadám si jak rek z gardy,
vždyť mám jednu z miliardy!
 
Vždycky jsi mne mámila
jak roztokem kanyla.
Jsi čáp mezi havrany,
bytost zvyklá na hrany.
 
Občas mě to trochu zviklá,
že jsi tolik neobvyklá.
Jsi tak exotická velmi.
Já jsem zapomenutelný.
Autor Koala, 06.11.2020
Přečteno 187x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, šerý, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neobvykle se i líčí
dívka s vůní exotiky

žádaná
a cpe se liči.:D;)

Pěkná báseň * ST

07.11.2020 00:37:36 | jenommarie

Trochu pěkně infikované Skoumalem a Vodňanským. Jo, to já mohu...

06.11.2020 14:56:00 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí