Bouře.

Bouře.

Anotace: Ze sbírky: Život bez Tebe byl by hřích. Jsme jedno pouto lásky a Ty to víš. Z roku 1991.

Bouře.
Strhla se bouře,
vrhla mě do moře.

Do ráje a snů.
Jsem s Tebou,
jsi má bouře,
mé burácející moře.

Suď mě, jak suď.
Odlož svůj stud!

Myslím na Tebe,
hoříš a víříš ve mě.

Jsi hoře, která burácí.
Jsi naděj, jež k lepšímu
se obrací.

Strhla se velká bouře,
mých snů a vzpomínek.

Máš větší žár než slunce.
Jsi neklidné vlnící moře
a mé srdce k Tobě hoře.
Autor mkinka, 18.11.2020
Přečteno 159x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Isla, Donne, Amonasr, Psavec, Dejvis, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí