Jen pro Ní

Jen pro Ní

Anotace: Komu? Kdo je tajemná ONA? Je to ONA TA velka LASKA? Báseň ze života.

Když píšu Ti verše,
mám Tě pořád před sebou
v průhledné myšlence.

Tvůj obličej a oči dávají mi sílu,
tvoje rty naplní řádky v papíru.

A tvá ústa,
já miluji je nadmíru,
přednesou slova čistá bez těžkosti a lupulínu.

Pro bolest v srdci teď nemůžu Ti říct,
že jsi úžasná a pomáháš mi žít.

Dokud budu Tě znát,
zkusím pár veršů
občas Ti dát,
snad neutopíš se v mých představách.
Autor Diablek, 10.03.2007
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasna basnicka, o lasce jsou moc krasne, povedla se moc.

11.03.2007 00:48:00 | carodejka

určitě máš krásné představy.. já bych se možná i nechala utopit.. =o)) (hihi.. i když raději ne)

10.03.2007 22:50:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí