Vepsala jsem příběh lásky.

Vepsala jsem příběh lásky.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.

Vepsala jsem příběh lásky.
Na obrázky. Na obrázky.

Bez nadsázky.
Bez přetvářky.

Pomiluj mě, obraze.
Odvez si mě na káře.

Napsala jsem příběh lásky
a ani neměla z něj šedivé vlásky.

Pomiluj mě, obraze.
Klidně na podlaze.

Nebudeš platit draze.
Obrázku. Oblázku.

Pomiluj mě blaze.
Nejsem žádná saze.
Autor mkinka, 02.12.2020
Přečteno 229x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, Bunney, Isla, Květka Š., Amonasr, ccigg, ARNOKULT, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oblazena...

04.12.2020 18:20:11 | enigman

Děkuji za čtení.

04.12.2020 18:36:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí