PODZIMNÍ SAMOTA

PODZIMNÍ SAMOTA

 

V šelestu listí tichých stínů,

kde moji lásku poznala,

jsem nevyrušil pavučinu,

poté co tělo objala.

 

Já nechci, aby zhaslo světlo

v bezmoci slunce podzimu –

a také srdce neodlétlo

k někomu Tobě bližšímu.

 

Mlčení něhy očekávám –

už brzy přijde prozření;

své samoty se neobávám –

v soužení – zcela bez ženy.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_7THoz-owN0

 

Autor ARNOKULT, 10.12.2020
Přečteno 189x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, Marcella, Donne, Amonasr, ccigg, Psavec, šerý, Frr, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nezhasínej...

15.12.2020 18:16:53 | enigman

... nejsi sám ...
... máš plný věrtel krásných slov ...
... a nás tady ...

12.12.2020 13:45:17 | Marcella

Děkuji.

12.12.2020 16:35:53 | ARNOKULT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí