NEPOCHOPENÍ

NEPOCHOPENÍ

 

Tak jako někdy, možná, sny

své ticho nesou představy

do doby, než se rozední

a rozplynou mé obavy.

 

U mlhy řeky svítání

se lehce nese k duši splín,

ve kterém trpí poznání

ve stínu nekonečna vin.

 

Já nenalézal Tvé oči,

když slova básni šeptala

ve verších trpké bezmoci,

že lásku mou jsi hledala.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6wjbukUXuks&t=3s

(druhá část)

Autor ARNOKULT, 17.12.2020
Přečteno 235x
Tipy 9
Poslední tipující: Mar, mkinka, Emily Říhová, Marcella, Donne, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň má duši, vnitřní sílu.Pěkná.

09.04.2021 10:08:49 | Fenn

Děkuji. Aha - psal jsem vloni. Jakási "dávná vzpomínka".

09.04.2021 16:54:44 | ARNOKULT

... kapka slzavého rána ...

20.12.2020 08:10:24 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí