Jsi jediná.

Jsi jediná.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Věnovaná těm, co jsou v nemocnicích, aby se jim rány hojili a i těm, co se o ně starají.

Jsi jediná.
Šel jsem na operační sál.

A Tobě slova psal.
Jsi jediná,
kdo při mě stál.

Jsi jediná,
co přikryla můj žal.

Jsi jediná,
komu řekl jsem,
že mám strach.

Jsi jediná.
Víla neznámá a laskavá.

Bůh při mě musí stát,
abych dokázal Ti,
že Tě mám rád.

Jsi jediná.
Mám Tě rád.

Ty musíš se smát.
Zapomenout na svůj strach.

Pro Tebe z narkózy chci vstát.
Mám Tě rád.

Díky Tobě odhodil jsem strach
a chci se mít zas rád.

V Tvých očích se smát.
Jsi má láska,
co sejmula můj strach.

Slzy štěstí
s Tebou chci si utírat.
Mám Tě rád.
Autor mkinka, 20.12.2020
Přečteno 270x
Tipy 17
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., Tomcat, Amonasr, V.N.Losinský, WWW, Psavec, ARNOKULT, Vivien, jenommarie, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za ST.

20.12.2020 15:15:35 | Psavec

Děkuji.

20.12.2020 16:37:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí