Nezapomínám.

Nezapomínám.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.

Myslíš si,
že usnu bez básničky pro Tebe.

Moje krásné nebe!
Jsi náruč, co neřekne ne.

Ale ano.
Miluji Tě dámo!

Myslíš si,
že nezavřu oči
a nebudu si něco přát.

TY řekneš,
že mě máš rád.

Jsi má láska.
Slast i sten.

Pomiluješ mě
a bude krásný den.

S Tebou v duchu jsem.
Nezapomínám.

Po Tobě vzdychám.
Lásku nezhasínám.
Autor mkinka, 26.12.2020
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Dejvis, ARNOKULT, Psavec, Amonasr, kudlankaW, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no bať...láska nemá vypínač...

29.12.2020 17:42:24 | enigman

To jest pravda.

29.12.2020 17:43:38 | mkinka

Hřejíce do svíce

28.12.2020 17:59:05 | Dejvis

Do krásné svíce. Zdravím velice.

28.12.2020 18:30:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí