I kdybych byla na smrtelné posteli.

I kdybych byla na smrtelné posteli.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.

I kdybych byla
na smrtelné posteli,
Ty vzkřísíš mě
a budeš štěstím zběsilý.

I kdybych byla míle daleko.
Ty nebudeš hrát
hru jen naoko.

I kdybych do rukou chtěla
snést celou Paříž.
Ty řekneš v mém srdci
je pro Tebe plný talíř.

A nestojí Tě to ani halíř.
I kdybych chtěla brečet.
U Tebe je náruč
a klidně mohu i žalem křičet.

A Ty vykouzlíš smích.
Pořád říkám,
že jsi kouzelník.

S Tebou nehledám,
kde je sever a jih.

Ono je vlastně jedno,
z které strany mě políbíš.
Ty nejlépe sám víš.
Autor mkinka, 30.12.2020
Přečteno 137x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Amonasr, enigman, Rozmarýna, Frr, praetorian, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné...

01.01.2021 21:24:43 | Dejvis

Jsem ráda, že se líbí.

01.01.2021 23:47:16 | mkinka

no jasně...

30.12.2020 15:37:03 | enigman

Děkuji za komentář.

30.12.2020 15:59:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí