Kdybys byla z Venuše a já z Marsu

Kdybys byla z Venuše a já z Marsu

Anotace: Setkali bychom se.....

Sbírka: My favorite

Kdybys byla z Venuše
a já pocházel z Marsu
setkali bychom se
....na Zemi
A zamilovali se do sebe
meziplanetární láskou
dvou světů,opačných vlastností
Byli bychom zamilováni
mléčnou dráhou
Tak pravidelně stálou
že vždycky víš,
kde ji večer hledat
Co říkat,co dělat
už by nám šlo samo
Tak samozřejmě samo
jako bychom byli dvě
různé planety,ale
stejné živočišné druhy
Kdy jeden žije pro druhý
A Zemi jsme si dali
jako místo srazu
místo žlutých nároží
nebo laviček v parku
Jak dvě odlišné školy
Řecko a Řím
Odlišné a přeci stejné
Ty jsi Afrodité já Ares
Venuše a Mars
Ještě že setkali jsme se
.......na Zemi

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 11.03.2007
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ahoj:o).. Tak jsem tady! Na to, že vznikla z "nudy" se docela da, jen mi tam chybi ten Tvuj subjektivni a osobni nahled na vec.

11.03.2007 20:51:00 | Bajík

Ahojtě, jak ty se máš? koukám že fajn to je fajn že se máš fajn, prosím měj se fajn i za mě a zahraj mi něco na kytaru:) díky ahoj

11.03.2007 20:14:00 | Rozárenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí