Za závěsem..

Za závěsem..

Anotace: o smrti ,jestli někoho milujete tak mu to řekněte protože pak už může být pozdě..

Čená růže nemilostná,
zabíjí všechnu krásu,
kapka světla nepřípustná,
jedovatým trnem spásu...

Slzy přes něž nevidím,
daleko za závěsem,
nikdy to nebude jako dřív,
zašeptáš mi polohlasem...

Krvavé volání srdce,
tvůj polibek na tvářích,
bělostně bíle tvoje ruce,
ty už se však nevrátíš...

Neřekla jsem MILUJU,
pod květnovým stromem,
tak strašně toho lituju,
že musím říct ti Sbohem...
Autor Lukika, 22.03.2005
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná smutné, ale určitě nádherné!

22.11.2005 18:58:00 | Infinitus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí