Roztavám

Roztavám

Anotace: ...

Postel bez tebe, je až moc prázdná.
Hlavou mi létají různé myšlenky,
které nelze vymazat ani zahnat,
jen kolem mne krouží, jako supi.

Nevzdávám to, neutíkám do kouta,
čelím jim s hrdostí, alespoň prozatím,
a jednou přijdu na to - tedy snad -
jak z mysli své je konečně vypudím.

Stojím tu bez slov, dívám se skrz svět.
To, co ostatní ví, ale přehlíží to,
ze všech sil, snažím se porozumnět,
tomu, co je za oponou skryto.

Snažím se, abych působila silně,
jako ledová královna občas vypadám,
ale když jsem v tvé náruči a stojíš při mě,
tak jen tehdy - roztávám -
Autor AngelLia31, 04.01.2021
Přečteno 205x
Tipy 10
Poslední tipující: Pittoresque, jenommarie, Annie the wolf, V.N.Losinský, Emily Říhová, Marten, mkinka, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasne popsano

05.02.2021 16:20:09 | najrob7410

Jsem rára že se líbí :)

06.02.2021 16:04:01 | AngelLia31

krásná... moc...

27.01.2021 14:40:35 | Pittoresque

Moc děkuji :)

27.01.2021 14:43:31 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí