Bylo to jiný kafe

Bylo to jiný kafe

Anotace: ...

 

už dávno leží v šuplíku

ta pohádka zacuchaná

ale pořád má šmrnc

ikdyž voní slámou

...

říkala mi -

"teď jsi snídal a už chceš polívku?"

"ale ta ještě nazačala ani vařit"

...

bylo nám dopřáno

(byť to byl jen krátký úryvek)

to nečekané

to co bývá jen na začátku

...

nejdřív jsme se toulali kolem plotů

brouzdali čistou vodou

hledali co bude dál

no vlastně jsme to nehledali

bylo nám to jedno

...

začala nová sezóna

koncert na přání začal hrát

a bylo jen na nás

jak se budem poslouchat

 

Autor Yry, 08.01.2021
Přečteno 168x
Tipy 14
Poslední tipující: Rozmarýna, Isla, Marten, jenommarie, zdenka, šerý, Psavec, OpilyJohn, Amonasr, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Potkat na polní cestě ženu, s tak pěkným čmodrchem lásky na hlavě? Tak bych si ji namlouval... ta by jistě nenudila.
Rád jsem si přišel, Yry*

08.01.2021 17:22:07 | šerý

díky šerý, je to teď všechno smutný

ale je na co vzpomínat

takže šuplíky :-)

09.01.2021 08:30:31 | Yry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí