Nevím jak

Nevím jak

Miluji jak mluvíš,
i to jak se šklebíš.
Hlas tvůj je jako slast,
chci abys byla má součást.

V tvých očích tečky jsou,
mě pokaždé uhranou.
Smích tvůj je jako hudba,
z krásných tónů hradba.

Já radost ti chci dělat,
vídat tě se usmívat.
Nevím jak tohle stalo se,
bez tebe budit nechci se.

Ani usínat bez tvé krásy,
chci hladit tvoje dlouhé vlasy.
Autor m4jkl, 10.01.2021
Přečteno 160x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí