Řekl Ti někdo?

Řekl Ti někdo?

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020-2021.

Řekl Ti někdo, že jsi anděl?
Tobě bude patřit jedno z mých děl!

Jsi ten, co zahřívá mou ruku v mrazu?
Jsi ten, co hladí mi bradu?

Jsi ten, co v klidu vezme i zkázu?
Pak s Tebou neklepu se v mrazu.

Tělo mé Ti kladu!
Zahřej ho!
Jak mrtvola se klepu!

A ta zima je jak noční můra.
Budí!
Je to hrůza!

Řekl Ti někdo, že jsi život,
správný lodivod.

Já vím, že ne.
Říkám to já.

Mé slovo jediné.
Ať zůstane!

Neznám matematické rovnice,
ani na lásku vzorce.

Život občas
ze mě udělal pitomce.

Nechci provokovat herce
a hledat kombinace.
Chci slovo do pranice.

Možná jsem byla
kdysi čarodějka
a nebo zas příliš velká holka.

Máš pro mě vždy slova hřejivá.

A tak Tě vítá Andělka.
Z pekla ještěrka.

Bláznivá, milá, hysterka.
Žena, co má křidélka!
Autor mkinka, 10.01.2021
Přečteno 371x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Z nitra, Psavec, Lůca, Tomcat, Amonasr, Dejvis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hřejiii

10.01.2021 18:11:49 | Dejvis

Děkuji.

10.01.2021 18:12:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí