Asociace konce

Asociace konce

řeku citu nepřebrodíš 

v galoších
to raděj zůstaň
na souši
 
tetováním značeny
překrásné ženy
 
či visačkou jak na statku
skrčeny v kóji
dva plus krákrá
 
jak se vyleješ
jak ta citů řeka
i převozník
bude mít co dělat
 
jezdi rychle, brzdi prudce
a sám sebe si představ
jako umanutýho vdovce
 
těšil ses na ní 
na začátku
teď už se nemůžeš 
dočkat pátku
 
poptávka v čase klesá
zvlášť když službě
začne chybět noblesa
 
odzvoň, zapomněl jsem klíče
řekneš suše
a v šupleti přežívá tolik
netknutých svíček 
 
jak chceš 
cestu tajně klesti
do chatový oblasti
 
kde už čeká milenka
 
přestrojený krokodýl
co časem sežere tě
za to 
že jsi pil
Autor OpilyJohn, 18.01.2021
Přečteno 109x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, šerý, Psavec, Guldrun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super. Za mě tohle povedené a líbí se mi to*

18.01.2021 17:56:05 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí