Lásko !!!

Lásko !!!

Anotace: Zžíravá málo opětovaná láska

Lásko moje! Křičím, až ztrácím hlas...
Miluji tak, že srdce láskou hoří, vře,
Nevím, jak Ti to říct, už nemám čas,
Kdybych mohl, za Tebe obětuji vše...

Láska ze mne prýská, vře a stříká,
Chtěl bych brečet, řvát, trhat, rvát,
Hned bych zabil! Označil za viníka,
Toho, kdo by si Tě chtěl sám brát.

Prosím, zabij mně, ubodej a umlč,
Já nemohu dál žít s pocitem ztráty,
Moje chyby, prosím, před Bohem zamlč,
Na moje cesty natáhni dráty...

Po nich trefím zase zpět domů,
Sopka je proti mně prskavka,
Já půjdu cestou blesků a hromů,
Nebudu žádná přihlouplá lekavka.

Radši budu v pekle s Tebou,
Než bez Tebe na věčnosti,
Miluji Tě, až mne ruce zebou,
Bez Tebe není žádné radosti...

Prosím, ať umřu, jen ať mne netrápí,
že mne nemiluješ, že stále nevíš,
jestli máš chtít volnost bez táty,
nebo se z rodiny, dítěte zjevíš...

Promiň...
Autor Agamemnon, 19.01.2021
Přečteno 292x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Pittoresque, mkinka, Guldrun, Iva Husárková, Hortenzie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! Moc se mi líbí, ráda si počkám na další :-)

21.01.2021 10:53:36 | Pittoresque

Vítej mezi námi .-)
Tvá báseň je tak krásná a přesto v ní tolik bolu je....chvílemi se až tají dech.
..ST..

20.01.2021 23:05:33 | Jaruška

Procítěné. První den tady. Tak vítám Tě mezi námi.

20.01.2021 17:43:44 | mkinka

nádherná...nemám slov, krásne sa čítala.ST.:)

20.01.2021 12:31:38 | Guldrun

Tolik bolu...

20.01.2021 11:08:17 | Hortenzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí