Napíšu druhou báseň.

Napíšu druhou báseň.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.

Napíšu druhou báseň.
Budu šeptat polohlasem.

Srdce poví,
čí že jsem.

A Ty že nejsi rampouchem.
Pošimrám Tě pod nosem.
Zahrnu Tě lásky luxusem.

A mám báseň.
S laskavým ubrusem.

Najíme se.
Z které strany?

Těším se na kousání.
A milování.

Bylo by to smutné
jenom psaní bez vzdychání.
Krásné lásky pofoukání.
Autor mkinka, 24.01.2021
Přečteno 198x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Marten, Frr, Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, Wahadahaku, Dejvis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Óóóóó Jituškovááá!!!

24.01.2021 09:59:16 | Dejvis

Hlavně že se líbila básnička.

24.01.2021 10:00:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí