Citoviny

Citoviny

Anotace: *****

Ráda se dívám

na tvoji tvář

když ráno oči otevírám

Ty lásko tu moc máš

že chmury z čela stírám

když se usmíváš

 

Tvé pohlazení

sametově jemné

v době odpolední

mě rozehřívá

Pak lásko ve mně

v radostném opojení

tisíce slavíků zpívá

 

Pálí a žhne

jak oheň Mefistův

v noci tvá dlaň

když sune se k mé

Lásko - dotek tvůj

je mocná zbraň...

tak mě pomiluj!

 

 

Autor Donne, 25.01.2021
Přečteno 235x
Tipy 24
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Emily Říhová, jenommarie, šerý, Vivien, Amonasr, Psavec, Akrij8, Kett, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása, Donne... pohladila :)

30.01.2021 23:19:25 | Emily Říhová

Řetízek zpečeténý pevností a laskavým citem..moc pěkná báseň milá Donne. *ST;)

26.01.2021 20:05:54 | jenommarie

Jak recepis ku štěstí. Tři krát denně, bez vedlejších účinků***

25.01.2021 22:59:00 | šerý

moc hezké

25.01.2021 12:55:33 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí