Jdi s nadějí.

Jdi s nadějí.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.

Jdi s nadějí.
Srdce dvě se milují.

Sny jsou peřejí.
A skutečnost vzývají.

Srdce je veliké.
Pro přání Tvé.

Laskonko, přítulná.
Lásko, nevychýlená.

Já kaskadér.
Vyzvednu Tě z života děr.

Ty také občas jsi trenažér.
Spíláš a laskáš.

Dáváš i bereš.
Tisíckrát hřeješ.
Nikdy nevíš,
co vlastně chceš.

Jsi žena
a chceš se chvět.
A já zas Tě nechat kvést.

Lásko má z hvězd!
Autor mkinka, 27.01.2021
Přečteno 186x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., Dejvis, Psavec, Isla, jenommarie, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí