Ranní (koco)vina

Ranní (koco)vina

Anotace: ...

Konvice už píská
Zaleju si kafe a cigáro stisknu rty
Zachumlaná v dece..
.. přemýšlím která kocovina je horší
Zmrzlé ruce bloudí po těle a připomínají si to
Ty doteky, které tam jsou vtisknuté
A barví se v modřiny lásky
Kafe pomalu stydne a cigáro dohořívá
Utopená v chtíči a touze zasněná..koukám do stropu
A děkuju. Za trochu toho času..v noci
Kdy jsme to já a ty. V medové naivní iluzi.
Která nás kolíbá a hladí po duši.
A s úsměvem..pokaždé přijímáme ty tresty
Dva šílenci, kteří se dobrovolně vystavují bolesti.
Autor Marlene0621, 28.01.2021
Přečteno 155x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, kudlankaW, Frr, její alter ego, Akrij8
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí