Transformační

Transformační

Z jamky tvé kyčle pozorovat svět
očím dát volnost rozletět se smět
cítit a vidět nahost v níž bys stál
tak jako já
odkrytým pažím stromů


bdícím nad lidskou melodií
snů ve všech proměnách
touhy a chtíče
rozpoznat nevinnost Duše
kdy dává od bran svých klíče


tvořit svět lásky smět
nenechat strach co řve
zapustit kořen
smět pohádkou žít
již celý vesmír je tvořen...
Autor Malá mořská víla, 31.01.2021
Přečteno 167x
Tipy 17
Poslední tipující: Akrij8, Emily Říhová, Vivien, enigman, Psavec, jenommarie, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozpoznávání...

31.01.2021 16:57:28 | enigman

pěknej text malá mořská .)

31.01.2021 16:36:53 | xoxoxo

Šmíš ;)) *ST

31.01.2021 11:41:12 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí