Chtěla

Chtěla

Sbírka: Víla

Chtěla jsi, abych zapomněl,
už psát jsem Ti nesměl,
já Ti vyhověl,
jen přání Ti psal,
to snad jsem směl.

Chápal jsem proč jsi to chtěla,
chápal a taky se snažil,
jen nechápu,
proč On Tě ztratil.

Autor přema, 04.02.2021
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, J's .., Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí