Potkala jsem vozíčkáře.

Potkala jsem vozíčkáře.

Anotace: Ze sbírky Pro vozíčkáře 2021.

Potkala jsem vozíčkáře.
Vezl se v krásné káře.

Měl nádherné tváře.
V očích lásky záře.

Ty můj milý vozíčkáři.
Ať se Ti daří!

Tvé srdce sladké je
a krásně miluje.

Kdo nevěří,
ať za Tebou běží.

Jsi za krásnou věží.
Láska, která nešidí
a nehraje si.

Kde jsi?
Nepřejel jsi?

A tak miluji Tě stále,
krásně mile, vřele.

Potkala jsem vozíčkáře.
A napsala si ho do diáře.

Jeho záře letí po papírech.
V mých očích i snech.

Dal podklady k mým básním.
Myslím na něj. Svítím.
Je krásnější než jasmín.
Autor mkinka, 07.02.2021
Přečteno 173x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Fil, Amonasr, Rozmarýna, J's .., Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ta láska

08.02.2021 15:38:42 | Fil

Láska je ta nejkrásnější věc na světě. A já o ní píši nejen o páté, v pozlaceném kabátě. Zpívám a hřeji. Vše dobré všem na vozíčku doplňuji.

08.02.2021 15:41:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí