Mám ráda

Mám ráda

Anotace: Mám ráda, že Tě můžu mít ráda... právě Já...

Mám ráda to, jak mě máš ráda.

A jak mi škrabeš záda.

Večer před spaním...

 

Mám ráda, jak se na mě díváš.

A jak svý pohledy někdy skrýváš.

Protože si myslíš, že už je to moc...

 

Mám ráda, když prší.

A Ty mě k sobě tiskneš pod deštníkem.

A taky to, jak Ti vlasy trčí.

Ráno, když se chystáš na nový den.

 

...A odmítáš se učesat...

...

Autor Kiiwi, 07.02.2021
Přečteno 195x
Tipy 13
Poslední tipující: V.N.Losinský, Emily Říhová, mkinka, Amonasr, jenommarie, Rozmarýna, Bartika, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je krásná věc. Hezky napsané.

11.02.2021 21:24:11 | mkinka

Pěkné a mít to privilegium ...je vždy nejvíc;)

08.02.2021 10:39:46 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí