Jak se Ti jede na vozíku?

Jak se Ti jede na vozíku?

Anotace: Ze sbírky pro vozíčkáře 2021.

Jak se Ti jede na vozíku?
Obdivuji Tě, seč mohu.
Nedala bych ani dlahu.

Jsi můj hrdina a miláček.
Večer podíváme se na
romantický filmeček.

A bude všechno hřát.
Vozíček, ty a já.

Už nebudeme se o slova prát.
Člověk zamilovaný
nechtíc ublíží raz dva.

Kdy zas budeš se na mě smát?
A svět bude v krásných množinách?

Smím se ještě ptát?
Člověk občas divný automat.

Zkratový počítač.
Jak se Ti jede na vozíku?
Stýská se mi, Brouku Pytlíku.
Autor mkinka, 13.02.2021
Přečteno 147x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Akrij8, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí