Ptáci zpívají.

Ptáci zpívají.

Anotace: Ze sbírky Pro lásku 2021.

Ptáci zpívají.
Dech se tají.

Příroda se směje
a vše se míchá v taji.

Ani rým se nebojí
a do všeho se láska přestrojí.

Jsi ten, co omámí.
Jsi ten, jenž zavrní.

Jsi kocour a Tvůj dech zavoní.
Láska se zavlní.

Tak letí k Tobě pusa pus.
Miluji Tě už a už.

Láska je krásné šup.
Do srdce dal jsi růž.

Tak přijď!
Už a už!
Autor mkinka, 06.03.2021
Přečteno 212x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Amonasr, Fil, Psavec, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Áá..tady rezonuje láska
..tak tleskám Jitu*
..to je změna
když radost z básně dýchá. :).*ST

06.03.2021 12:23:33 | jenommarie

Jsem ráda, že básnička se líbí.Byla psána pro uzdravení.

06.03.2021 13:22:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí