Jsem ten.

Jsem ten.

Anotace: Ze sbírky Pro Lásku 2021.

Jsem ten,
co myslí na
svou hrdličku každý den.

Jsem ten,
co hladí svou kočičku.

Jsem ten,
co rád je políben.

Jsem ten,
co je noc i den.

Usmíváš se.
Červenáš se.

Chci být
Tebou políben.
Jsi mým šťastným dnem.

Chci být tím,
kdo povede si Tě do kostela,
jako si to vždycky chtěla.

Místo slz ti smích
má ruka vykouzlila.
Přeci krásnou pohádku
si vždycky chtěla!

Pro mě jsi holčička malá!
Mám dva metry!
Beruško roztomilá!
Autor mkinka, 16.03.2021
Přečteno 185x
Tipy 7
Poslední tipující: ARNOKULT, Psavec, Frr, Iva Husárková, Vivien, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí