Ty anděl z nebe.

Ty anděl z nebe.

Anotace: Ze sbírky Andělé 2021.

Ty anděl z nebe.
Mnoho dobrého
našla já u Tebe.

Ty anděl čisté lásky,
co pohladí mi vlásky.

Ty anděl v upřímnosti.
Nebeskost v sytosti.

Důvod radosti.
Hledala jsem lásku
a našla jí v nebi.

Je v krásném přízemí
a tady na zemi.

Můj anděl říká,
že jsem duše čistá.

Pomoc z nebe.
Od Tebe.

Krásně plá.
Můj anděl přišel
a řekla jsem mu,
že mám strach.
Já cítila, jak objímá.

On jen sladce.
Schovej se v rouše.

Lehká bude duše.
A vše pokluše.

Jsem Tvůj anděl.
Mám Tě rád
a z Boží lásky
stavím hrad.

Usmívám se.
Jdi v klidu spát.
Autor mkinka, 07.04.2021
Přečteno 292x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, kikin87, Květka Š., WWW, Iva Husárková, Amonasr, Frr, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž andělé střeží každý hrad
a nablízku je ten, kdo má rád...
Krásný den (*)

26.04.2021 16:49:42 | Emily Říhová

Děkuji a moc. Jsi milá. Moc a moc. Děkuji za napsání, komentování a posílám obejmutí. Jiťa

26.04.2021 17:29:07 | mkinka

Děkuji a opětuji, Jitu (*)

26.04.2021 20:35:37 | Emily Říhová

Milá kamarádko! Kočička píše se mnou a zdravíme. Klidnou dobrou noc. Dvě Mkinky. Jedna skutečná a druhá lidská.

26.04.2021 21:44:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí