Zvěstovaná...

Zvěstovaná...

Svinutá jako list kapradí
schoulila křídla svá pod keři
hlas tvůj snad znovu ji navnadí
vědomím
lehounké pápěří

povstane jak vánek
začane vát
ovlaží skráně jenž bělají
láskou
tu vyznal's snad nastokrát
zmámeni budem jí potají

kolikrát mohl jsi pohladit
vodopád vlasů
přímost mého čela
kolikrát zulíbat tvoji tvář
kolikrát ústa smělá
jsem chtěla

blízkostí splynouti v úsměvech
očí zářících svitem hvězd
pro svět co nezná bezpráví
z dob pradávných časů
nést lásky zvěst...
Autor Malá mořská víla, 18.04.2021
Přečteno 255x
Tipy 19
Poslední tipující: gallatea, Akrij8, Emily Říhová, enigman, Aida, Amonasr, mkinka, Iva Husárková, Marten, Vivien, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná...

02.10.2021 19:36:45 | gallatea

zavanula...

04.05.2021 14:11:18 | enigman

čiSTá krása dolétla lehounké pápěří splynula v úsměvech ST :-))

19.04.2021 03:16:52 | Iva Husárková

Vílunko, co lepší si přát v neděli podvečer ..

18.04.2021 19:17:55 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí