Je pondělí.

Je pondělí.

Anotace: Ze sbírky Pro Lásku 2021.

Je pondělí.
Lásko má.
Hřejivá.

Energie přistává u Tebe.
Jsi klíč a šťastný míč.

A já Tvá brána.
Padáš a držíme se.

Raz a dva.
Láska i v nemoci dává.

Je síla a milá.
La a la.

Tobě báseň jsem upředla.
Dávám Ti lásko má
kus svého dechu.

A každičkou větu.
Vykřičet chci do světa.

Jsi nejlepší!
Nejsi sen, co se rozpouští.

Jsi ten,
co podáš ruku před louží.

Jsi křest lásky,
moje šťastná planeta.
S Tebou každá krásná věta.
Autor mkinka, 19.04.2021
Přečteno 195x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí