Milostné vyznání

Milostné vyznání

Anotace: Láska může mít mnoho podob :o)

Milostné vyznání.

Pokud se mnou nejsi,
trápím se nebetyčnou touhou.
V mých snech jsi neskutečným andělem.
Žalostně volám „kde jsi?!“,
každá vteřina je hodinou dlouhou.
Lkám jak pozůstalí nad tělem.

Však už tě vedou
jak mou nevěstu k oltáři.
Smím se tě dotknout svými rty.
Já budu s tebou,
mé oči se samým štěstím rozzáří.
Splyneme spolu, jsme jenom já a ty.

Když na tě zřím,
v tváři a očích výraz štěněčí.
Mazlím se s tebou jak s malým mopslíkem.
A pak tě samou láskou sním,
že jsi mou láskou mnohý dosvědčí.
Má milovaná huso se zelím a knedlíkem.
Autor Jackyl, 22.05.2021
Přečteno 670x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, Frr, Neegoista88, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TAk ta mě pobavila....vydařenéééé mooooc

29.05.2021 17:34:02 | Alice Ptáčková

Děkuji, jsem rád, že se neminula účelem a splnila svůj cíl. Vyčarovat někomu v té temné době úsměv.
Mohu doporučit básně a říkanky přítele Beana. To je teprve kouzelník. Co dílo to perla :o)

03.06.2021 22:49:23 | Jackyl

:D
no ten konec..
ale jo..láska prochází i žaludkem
a třeba je připravená s láskou
a proto tak chutná.

22.05.2021 12:20:58 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí