Jsem s Tebou sám

Jsem s Tebou sám

Anotace: ...

Jsem s Tebou sám

opuštěn v podivné době

chvíli se milujem

nevěřím už jen sám sobě

 

jsem s Tebou sám

v tisíci dotecích sdílený

někam tam zapadám

žízním asi jsem bezedný

 

jsem s Tebou sám

jak Ty ve mně byla jsi sama

byli jsme stydliví

na konec milostné drama

 

jsem v Tobě ztracený

poprvé stejně jak v posledním doteku

schovej mne prosím

chci umřít bez dechu

Autor kroužek, 10.06.2021
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, Elza511
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když se k sobě samoty spojí
a přesto k sobě nepřilnou
život je puzzle..
zapadne to k sobě nebo ne.
Smutné, ale i tak to zkrátka chodí.

14.07.2022 23:43:33 | jenommarie

Pěkné verše, teskné, smutné, procítěné . . .

11.06.2021 00:16:45 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí