Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: Napsáno v horkém létě, červenci roku 2003 pro jednu blonďatou kopretinu...rok poté...víc není třeba psát:)

Jako vítr,
co se ztrácí v oblacích,
tak rychle ztratil se tvůj hlas,
jsem na rozpacích.

Kde je tvůj konec
a kam odešla tvá vůně,
bez slova rozloučení,
v duši jizva hluboká tůně.

Čekal jsem rok
a zas čas mě zmůže,
uvadla pro tebe ta nejkrásnější růže.

Už tu nejsi
a žiješ si svůj život,
možná že napíšeš,
možná bude tu zas živo,
možná už nebudeš,
i tak zůstane vzpomínka
na jedno hezké roztomilo.
Autor Diablek, 15.03.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí