Můžu se smát.

Můžu se smát.

Anotace: Ze sbírky Kamarádům 2021.

Můžu se smát.
Láska padá na polštář.
Můžu smích rozdávat.
Jsi akorát.

Do tónů nevinných
nabarvím noviny.
Ty máš tón hřejivý.
Přestávám se bát
a být sobě kat.

Přijdeš?
Budeme se smát.
Přeji si a chci Tě znát.
Jsi má láska napořád.
Autor mkinka, 20.06.2021
Přečteno 177x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí