Rozdělím srdce.

Rozdělím srdce.

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Rozdělím srdce v próze.
Bude utíkat dlouze.
Usměji se ze vteřiny.
Zaplním všechny krajiny.
Poletí tudy úsměv jediný.
Milý krásný od ženy.

Už počítáš vteřiny?
Den je krásný.
Žádný zmýlený.
Tesař mi nové srdce udělá.
Jedno pro nás dva.
Lásce se neutíká.

Rozdělím srdce křehce
a budu se milovat v řece
polibků a přání.
Přijdeš?
Slyším zaklepání.
Autor mkinka, 28.06.2021
Přečteno 231x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Iva Husárková, šerý, Frr, Čottomatte
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí