JAHODOVÁ

JAHODOVÁ

Anotace: Pre L.


Na diaľku ti
ískam milované tváre
po bruchu mi poletujú
nepokojné motýle.

Cítim fialovú žiaru
extatických radostí,
zrazu sa všetky starosti
spúšťaju dolu po rieke
na bambusovom kanoe.

Jahodová aróma
nových emócii,
už sa pred nimi neskrývam,
ba naopak!
S náručou dokorán
ich smelo vítam.

Ľahni si sem ku mne
do trávy
a aj keď si teraz vzdialený
nikdy si mi nebol bližšie.

Autor Pettie, 29.06.2021
Přečteno 178x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Nao Kinjú, vůně mraků
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V trávě polehávám
stále
a nikde nikdo :)
na kytaru hrávám
smutné melodie

30.06.2021 10:19:52 | Ray Magini

něžná, milá

29.06.2021 23:17:51 | vůně mraků

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí