Přeji si život.

Přeji si život.

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Přeji si život.
Lásko má.
Za sebou mám pád.
Nesoulad i svár.
Možná i dnů pár.
Žiji a pomalu umírám.
Sten má i svůj klad.
I v poslední vteřině
Tě mám neskutečně rád.

Jedna píseň vstává z breků.
Řekni, že přijdeš ke mě
nebo že jsi tu.
I to pohladí mě.
Budu spát krásně a snít jemně.
Tesař by udělal sochu.
Já chci ženu, ne mouchu.
Bez lásky není života.
Zabíjí prázdnota.
Přijď mé srdce života.
Autor mkinka, 03.07.2021
Přečteno 229x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Vivien, Psavec, Protos1182, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

09.07.2021 16:07:48 | Onnes78

Děkuji moc za čtení i za nahlédnutí.Přeji klidný večer.

09.07.2021 18:08:33 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí