Zůstáváš.

Zůstáváš.

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Zůstáváš a maluješ scénář
pro zítřky luny osvícené.
Dáš tam jméno ¨mnou
milované a citlivé.

Zůstáváš a den je krásnější.
Brouzdáš ústy slunce.
Květ na Tvém líci hřeje sladce.

Lásko umlčím Tě polibkem.
Pomilujeme se jen.
Vím, ty přející.
Pojď budeme se ládovat
láskou na lžíci.

Báseň se prožívá
a emoce hází střevíci.
Umiluji Tě v střízlivosti.
Na slávu si dám slivovici.
Jejda, si má po pravici.
Autor mkinka, 06.07.2021
Přečteno 204x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, šerý, Psavec, J's .., Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V takové lehce rozverné náladě.

06.07.2021 19:31:38 | J's ..

Ano. Chtěla jsem napsat něco pozitivního. Děkuji za napsání a hlavně ať máš zdravotní stav lepší a lepší.

06.07.2021 20:42:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí