Jíš Jenom Sůl

Jíš Jenom Sůl

Anotace: ... .. abys zapomněl

Jíš jenom sůl
modrého živočicha
balíš
svou mysl iluzí tak žírnou
vidinou
oceánů před tebou jih neutíká
z očí ti kanou šery severy ticha!

Jíš jenom sůl
až srdce zbělá

Sůl je tvá bohyně

bez ní se nic neudělá
a ty světu dlaní slibuješ těla svůj krystal
minerál
erozivní dotek vzpomínek rozerval

Jíš jenom sůl
abys trochu vody
pro sebe uchoval že v očích led

ptáš se budeme tu do kdy
oříškové
básnířky
s černými vlasy hleď

ta Její pleť kdes jenom sůl rád lízal
ten Její tep když dýchal noční blizard

Autor J's .., 14.07.2021
Přečteno 161x
Tipy 12
Poslední tipující: Sstano, Pittoresque, Iva Husárková, Isla, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi zajímavá!

15.07.2021 09:03:27 | Pittoresque

A ani nemusím psát báseň, dnes napsal jsi ji krásně :) ST)*

14.07.2021 19:39:01 | Isla

Povedla se, pěkná a významná :)

14.07.2021 14:17:07 | Ray Magini

díky, napsaná pro mě, tak jsem si ji sem dal, abych nezapomněl

14.07.2021 16:10:05 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí