Zachraň mě

Zachraň mě

Kdo líbat chce
vždycky si důvod najde.
Květiny voní na louce
než slunce znovu zajde.

Nespěchám pohledem
očima pomalu tě ožižlávám.
Jen měsíc pluje s nadhledem
já podlehnutí očekávám.

Zas na kolena sražen budu
svou tíhou v mysli bouře.
Zřídka dbám rad od osudu,
spíše nakloněn jsem vzpouře.

Spoutej mě za trest v objetí
uvězni mě v mojí touze.
Láska tvé činy posvětí
jsi voda v moji strouze.

Přijď ošetřit mé rány
až na jednu tu nejhlubší.
Já otevřel jsem tobě brány,
do srce co ti moc sluší.
Autor petrzal, 14.07.2021
Přečteno 201x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., mkinka, Pittoresque, Iva Husárková, šerý, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

15.07.2021 15:44:33 | mkinka

Zas na kolena sražen budu
svou tíhou v mysli bouře.
Zřídka dbám rad od osudu,
spíše nakloněn jsem vzpouře.

takhle sloka je top! velmi krásné!

15.07.2021 07:26:29 | Pittoresque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí