Do ticha namaluji srdce.

Do ticha namaluji srdce.

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Do ticha namaluji srdce.
Krásně, něžně a sladce.
Budu pak rozjímat
a v duchu k Tobě plát.
Půjčím si Tvou ruku,
půjčím si i Tvou paži.
Jen slastí výt.
Krásný muži.

Do ticha dám hvězdy.
Aby nám předly.
Jsem jen jedna.
A ty jsi skvělý.
Dobrou noc, anděli.
Autor mkinka, 18.07.2021
Přečteno 211x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, kudlankaW, Amonasr, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jů, zamilovaná!

18.07.2021 11:38:34 | Sonnador

Chtěla jsem napsat něco pozitivního. Člověk občas potřebuje hladící básně.

18.07.2021 12:39:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí