Potkám Tě.

Potkám Tě.

Anotace: Tato básnička je věnována Frr.

Potkám Tě.
Obejmu Tě.
Když ne teď,
v příštím životě.
Přátelství nežije po blátě.

Mkinka raduje se.
Opírá se a s Tebou směje se.
Je jako dítě šťastná.
Pravda jasná.
Tatík jí vezme do klína
a jeho dobrota je upřímná.

Internet dělá závratě.
Dobrotu posíláš ve zlatě.
Síť spojit lidi dokáže.

A tak ať jsi zdráv.
Jsi ten, kdo má upřímně rád.
A na pořád.

Jsem tu bez dvou dnů skoro rok
a Ty děláš za mnou rád skok.
Tak báseň plná díků.
Tobě tatíku!

Tvoje Mkinka.
Pořád v duši malinká.
Autor mkinka, 20.07.2021
Přečteno 234x
Tipy 8
Poslední tipující: Bunney, Iva Husárková, Amonasr, Frr, Denael
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc hezké díky :-)))

20.07.2021 15:44:12 | Denael

Jsem ráda, že se Ti básnička líbila. Přeji hezký den.

20.07.2021 16:12:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí