Kde se schovává láska?

Kde se schovává láska?

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Pod pískem se schovává láska.
Hrabe se od kuřátka.
Ze skořápky a s pírky.
Nese bezva zvuky.
Pod větrem je parfém Tvůj.
Zůstal a budu si hrát,
že jsi můj.
Pod pískem našla jsem poklad,
byl tam vzkaz,
že mě máš rád.
A já Tě musela vyhledat.
Jsi pro mě pořád?
Mám po Tobě hlad.

Jsi mé slunce
a můj jas.
Šeptám.
S Tebou život
plný krás.
Vysílám pozdrav
ze svých řas.
Miluji Tě.
Nemusíš se ptát.
Autor mkinka, 21.07.2021
Přečteno 197x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, šerý, Iva Husárková, Psavec, Frr, petrzal, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí