Prostě nemohu

Prostě nemohu

Anotace: Ač chci tak nemohu. Neumím to. E

Dohořívá knot.
Naděje již zmírá.
Hlas hudby z černých not
moji duši svírá.

Vedu souboj proti sobě.
Prohra visí na vlásku.
Už jsem jednou nohou v hrobě
a mám jen jednu otázku.

Má to vůbec smysl?

Život mnoho nabízí.
Mnohem víc než zasloužím.
Ke štěstí mě pobízí
po němž vždycky zatoužím.

Život říká lásku ber
a někomu ji zase vrať.
Nech už tvojich smutných her.
a smutek svůj už navždy zkrať.

Ale já to neumím.
Nevím co bych dělat měl.
Aspoň tomu rozumím,
že nemůžu co každý směl.*

Nemůžu kvůli sobě

*napsal bych skoro každý, ale nerýmovalo by se to.

E
Autor Erien, potulný bard, 15.03.2007
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlas z cernych bot.... krasa

09.12.2007 00:40:00 | Kláárchen...

Moc pěkná... opradvdu:)

17.04.2007 12:07:00 | Ariana (Lori)

já se nepovažuji za Petronia ale Horatia v tom je rozdíl

27.03.2007 18:24:00 | Jsem ten kdo jsem

Nebuj se, to naše jednou přijde.. a bude lépe..

24.03.2007 19:03:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí