Žádná mlha mezi námi.

Žádná mlha mezi námi.

Anotace: Z šuplíku 2021.

Probudíš se lásko má.
Jsem v citu natěšená.
Otevřeš oči
a myšlenka si pro rým skočí.
Pro radost ze slunce,
které v sobě máš.
Krásně prosvítáš.
Promneš si oči
a s láskou objímáš.
Kolik pus mi dneska dáš?

Jako paprsky slunce
začneš hřát.
A ještě na polštář.
V něžnosti tance
zapomenu na života kotrmelce.

Ta chvilka bude svátostí
a zadrží nad propastí
nicoty a bázně.
Dá všemu styl krásně.
Harmonie sladké básně.

Stavíme si hnízdo.
Jako ptáci,
co vracejí se
stále
a jejich píseň do nebe
v uších pěje.
Ta da di. Tak je.
Žádná mlha mezi námi.
Šeptáme si od svítání.
Nic není nad ranní milování.

Krásné ráno miláčku,
místo snídaně
vložila jsem básničku,
aby potěšila srdíčku.

Už svítíš.
Snad směješ se nejen trošičku.
Poetická pusa krášlí na líčku.
Autor mkinka, 21.08.2021
Přečteno 153x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Frr, Psavec, Achilleus Naso, Fialový metal, kudlankaW, Dejvis
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je hezká!*

24.08.2021 16:11:45 | Sonnador

Děkuji, zlatíčko.

24.08.2021 16:29:02 | mkinka

Krásné!!

21.08.2021 09:19:52 | Dejvis

Moc děkuji za čtení, podporu. Jsem velmi ráda, že jsem potěšila. Jíťa

21.08.2021 09:21:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí