Něžné povídání.

Něžné povídání.

Anotace: Z šuplíku 2021.

Lásko, tajím dech.
Úsměv a žádný spěch.
Výdech v Tvá ústa.
Bez Tvých jsem pustá.
Pohladím Tě po zádech.
Jemně, jak Ty chceš.

Vánek dodá energii,
pro světlo
a zažene i stíny.
Svítí slunce
a mým paprskem jsi Ty.
Vyvádíš mě z temnoty.
S Tebou jsem plná čistoty.

Mám chuť na milování.
A není to přehánění.
Život má krásné proudění.

Když dva se neptají
a jen sebe hřejí,
protože jsou svoji
věčností připojeni.

Líbej mě místo mluvy.
Ať láska nepoleví.
A cítím krásné struny
nebeské luny.

Polykám Tvé sliny.
Jsi něžný a nikoliv jiný.
Umíš divy.
Slunce nás hřeje na trávě.
Z lásky máme závratě.

Usmíváš se.
Lásko opět, vítám Tě.
Pořád miluji Tě.
Autor mkinka, 21.08.2021
Přečteno 196x
Tipy 12
Poslední tipující: LucyVillain, Dejvis, Iva Husárková, Amonasr, Frr, paradoxy, Fialový metal, Achilleus Naso
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tají dech mkinkooo

23.08.2021 12:05:30 | Dejvis

Děkuji moc a přeji klidný den, milý hodný kamaráde. Jíťa

23.08.2021 12:12:34 | mkinka

Usmívám se ... A rád čtu Tvé básně :-)

21.08.2021 18:51:11 | Fialový metal

Děkuji moc a vážím si toho. Přeji klidný večer. Jíťa

21.08.2021 18:57:37 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí